• En
تاريخ :
 ۱۳۹۶/۱۱/۱۷

با سلام خدمت تمامی دانشجویان و علامندان به پژوهش

همان طور که استحضار دارید سرطان یکی از اصلی ترین چالش های پزشکی محسوب می گردد. امروزه در سرتا سر جهان پژوهش های وسیعی در جهت دستیابی به شیوه های درمانی موثرتر و ایمن تر در حال انجام است. یکی از جدیدترین و در عین حال امیدوارکننده ترین شیوه های درمانی ،ایمونوتراپی  سرطان می باشد.

ایمونو سل تراپی از جمله اصلی ترین زمینه های مطرح در ایمونوتراپی محسوب می گردد.

بدین منظور در تاریخ 10 اسفند ماه در دانشگاه علوم پزشکی اهواز سمپوزیوم ایمونوسل تراپی در سرطان با حضور برجسته ترین و سرشناس ترین محققین کشور در این زمینه برگزار می گردد.لذا از تمامی دانشجویان دعوت می شود تا ایده های خود را در حیطه ایمونوسل تراپی در قالب یک پروپوزال (که فرمت آن درذیل  قرار داده شده است ) تا تاریخ 25 بهمن ماه به ایمیل crc@ajums.ac.ir   ارسال نمایند.به دو مورد از برترین ایده های ارسال شده بعد از بررسی توسط تیم داوری دو عدد نیم سکه به رسم یاد بود  اهدا می گردد.

فرمت پروپوزال سمپوزیوم